На Печерську надають безкоштовне харчування для малозабезпечених киян

На Печерську надають безкоштовне харчування для малозабезпечених киян

Гаряче харчування отримуватимуть 50 осіб, жителів Печерського району

6 квітня відбулося відкриття чергового сезону надання безкоштовного гарячого харчування для одиноких малозабезпечених мешканців Печерського району. Про це повідомляє прес-служба Печерської райдержадміністрації.

Гаряче харчування в Територіальному центрі соціального обслуговування Печерського району м. Києва надаватиметься протягом 66 календарних днів для 50 осіб.

Відповідно до затвердженого меню у щоденний раціон малозабезпечених печерян будуть входити: різноманітні салати, гарячі перші страви, основні страви, що включають м'ясо та рибу, напої, хлібо-булочні вироби та інше.

Окрім цього, малозабезпечені громадяни мали можливість отримати безкоштовні медичні послуги, а саме: вимірювання артеріального тиску та цукру в крові.

Право на безкоштовне гаряче харчування мають малозабезпечені громадяни розмір виплат, пенсій яких не перевищує два прожиткових мінімуми, а також:

- громадяни, які перебувають у складній життєвій ситуації у зв'язку з безробіттям і зареєстровані в державній службі зайнятості як такі, що шукають роботу, стихійним лихом, катастрофою (і мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей, дітей-інвалідів, осіб похилого віку, інвалідів), якщо середньомісячний сукупний дохід їх сімей нижчий ніж прожитковий мінімум для сім'ї;

- інші громадяни похилого віку, інваліди, хворі (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більш як чотири місяці), які мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей, дітей-інвалідів, осіб похилого віку, інвалідів, за умови, що середньомісячний сукупний дохід їх сімей нижчий ніж 1,5 прожиткового мінімуму для сім'ї;

- внутрішньо переміщені особи.

Безкоштовне гаряче харчування надається в одному з приміщень Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва за адресою:  м. Київ, вул. Рогніденська, 4-Б.

Також у Печерському районі столиці при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації за сприяння Благодійного фонду «Агапіт» відкрито пункт гуманітарної допомоги та збору речей для малозабезпечених верств населення та переселенців.

«Банк одягу» працює за адресою: бульвар Дружби Народів, 32-А на базі Територіального центру соціального обслуговування Печерського району. Фахівці центру допоможуть підібрати речі та нададуть консультацію щодо існуючих державних соціальних програм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: