На Святошино столичні поліцейські затримали квартирних розбійників (ФОТО)

На Святошино столичні поліцейські затримали квартирних розбійників (ФОТО)

Правоохоронці Святошинського управління поліції столиці в іншій області розшукали осіб, які через 300 доларів США ледве не забили до смерті подружжя.

Зловмисник два роки товаришував із потерпілим, часто ходив до нього у гості. Між чоловіками були довірливі відносини, тож «гість» знав про наявність у квартирі сейфу. Знав він і про те, що господар нещодавно продав свій старий автомобіль.
Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, «товариш» знайшов спільника і розповів план щодо пограбування.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Обоє добре підготувалися: взяли гумову палицю, газовий балончик та пішли «у гості». Двері квартири відчинила дружина, її силою відштовхнули, увірвались у помешкання і почали вимагати гроші. Господар навідріз відмовився їх віддати, тоді його почали бити.
Коли за нього заступилася дружина, не пожаліли і її. Жінку побив один із відвідувачів та силоміць утримував. Інший зловмисник, не зупиняючись, бив потерпілого доти, доки він не впав без свідомості.

Дружина, аби припинити знущання над чоловіком, відчинила сейф. У результаті здобиччю розбійників стали 300 доларів США, 1130 гривень, два мобільних телефони, куртка і пасок.

Зловмисники, вважаючи, що скоїли вбивство, втекли зі столиці і переховувались у іншій області. Однак правоохоронці їх розшукали і затримали.
Слідчим відділом Святошинського управління поліції столиці проводиться досудове розслідування за ч. 3 ст. 187 (Розбій), ч. 1 ст. 125 (Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють підозрюваних, 1975 і 1970 років народження, на причетність до вчинення інших злочинів. Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: