Обдурені інвестори забудовника Войцеховського п’ятий день живуть у кулуарах КМДА

Обдурені інвестори забудовника Войцеховського п’ятий день живуть у кулуарах КМДА
Недобудовані будинки житлового комплексу

Постраждалі інвестори вимагають від столичної влади легалізувати добудову своїх будинків і вирішити проблему з комунікаціями

Постраждалі інвестори житлового комплексу «Перлина Троєщини» вже п’ятий день живуть в кулуарах Київської міської держадміністрації, вимагаючи від столичної влади легалізувати добудову своїх будинків і вирішити проблему з комунікаціями.

У будівлі на ніч залишаються 10 представників постраждалих інвесторів. Вдень у мерії знаходяться близько 15 постарждалих людей. Про це повідомила «Главкому» представниця ініціативної групи Юлія.

Вона розповіла, що частина житлового комплексу добудована, але є проблеми з комунікаціями. Зокрема договір на водопостачання та електропостачання будинків закінчується 30 червня і надалі не продовжений.

Частина будинків ЖК «Перлина Троєщини» недобудовані, і люди вимушені 2 роки винаймати житло.

У записаному зверненні до громади постраждалі інвестори зазначили, що «люди зневірені та доведені до відчаю». Вони просять у громади Києва підтримки та сподіваються на розуміння.

Як відомо, житловий комплекс «Перлина Троєщини» будувався групою «УКЗ» Анатолія Войцеховського.

Влітку 2016 року Войцеховському повідомили про підозру за фактом створення організованого злочинного угрупування для самовільного захоплення земельної ділянки по вулиці Закревського, 42 і будівництва ЖК «Перлина Троєщини», а також заволодіння під час цього будівництва коштами громадян на суму 2,6 млн гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: