Під Києвом сталася бійка зі стріляниною: один з хлопців в реанімації

Під Києвом сталася бійка зі стріляниною: один з хлопців в реанімації

Інцидент стався вчора ввечері в с. Старі Петрівці, поблизу одного з місцевих магазинів

У Київській області між підлітками сталася бійка зі стріляниною, один з хлопців з вогнепальними пораненнями знаходиться в реанімації. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Київській області на своїй сторінці в Facebook.

Згідно з повідомленням, інцидент стався вчора ввечері в с. Старі Петрівці, поблизу одного з місцевих магазинів.

«Неповнолітні односельці вирішили з'ясувати між собою стосунки з приводу раніше виниклого конфлікту. Коли молоді люди почали штовхатися, 16-річний хлопець дістав з кишені куртки пістолет і вистрілив в свого 17-річного суперника. Останній отримав вогнепальні поранення голови і тазу. Після стрілянини нападник спільно зі своїми товаришами покинув місце події», – наголошується в повідомленні.

Свідки події викликали швидку і зорієнтували поліцейських на встановлення підозрюваного.»Пораненого госпіталізували в реанімаційне відділення Вишгородської центральної районної лікарні», – йдеться в повідомленні.

Пізніше правоохоронці встановили і затримали підозрюваного. »При поверхневому огляді у нього було виявлено та вилучено пістолет з написом «Сталкер», споряджений трьома патронами з гумовими кулями. Хлопця затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вилучена зброя направлена на експертизу», – підкреслюється в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Відзначимо, санкція даної статті передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: