Погода вклала на лікарняні ліжка 100 киян

Погода вклала на лікарняні ліжка 100 киян

Вчора київські вулиці перетворилися на один великий каток.

Травмпункти були переповнені, на дорогах збільшилася кількість ДТП, в аеропортах скасовували рейси.

У мерії стверджували, що роботи велися в повному обсязі, проте кияни скаржилися на слизькі тротуари і переходи. За медичною допомогою в травмпункти звернулося близько 100 осіб. Найбільше жертв ожеледиці виявилося в Дарницькому районі - 15 осіб. Трохи менше в Голосіївському та Дніпровському - 8 і 12, відповідно. «В основному травми нам в Дніпровському районі.

Негода завадила вчора прикрасити головну ялинку країни на Софійській площі. «Вітер зривав робочих з ялинки, вони не могли працювати», - розповів організатор новорічних свят в Києві Ігор Добруцький.

Незважаючи на те, що дорогу, на відміну від тротуарів, чистили, аварій все одно було багато. На проспекті Лобановського автобус №220 зіткнувся на зупинці з маршруткою. На Південному мосту легковик Chevrolet Aveo під час руху розвернуло, і вона врізалася у відбійник. На площі Перемоги автомобіль Land Rover, що належить представництву ОБСЄ, зіткнувся на зебрі з вантажівкою. Ще одна вантажівка на Харківському шосе, 56 вилетів з дороги і повис на бетонній огорожі парковки у дворі житлового будинку.

Проблеми були і у авіатранспорту. «Бориспіль» тимчасово призупинив обслуговування рейсів. На онлайн-табло аеропорту зазначалося, що деякі рейси перенесені, а частина - скасована. У «Жулянах» теж були проблеми. «Два рейси не змогли приземлитися. Рейс з Дубая полетів на посадку в Одесу, а рейс з Будапешта відправився до Львова », - розповіла прес-секретар аеропорту «Київ» Галина Богданенко.

Двірники кажуть, що працювали вони, як зазвичай. У мерії заявили, що служби КК «Київавтодор» працювали в посиленому режимі, випустивши на дороги 259 одиниць спецтехніки. Крім того, 339 працівників вручну прибирали тротуари, підходи до підземних і наземних пішохідних переходах, зупинки громадського транспорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: