Поліція посилила заходи безпеки біля дипустанов РФ у Києві

Поліція посилила заходи безпеки біля дипустанов РФ у Києві

На службу у центральній частині міста заступили 1500 правоохоронців

Поліція Києва посилила заходи безпеки у центрі та біля дипломатичних і консульських установ РФ. За порядком у столиці стежать поліцейські та нацгвардійці. Чергують кінологи, вибухотехніки та групи превентивної комунікації.

Начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко зауважив, що такі заходи безпеки під час заходів – вимога часу, повідомляє прес-служба поліції столиці.

«Загалом на службу у центральній частині міста заступили 1500 правоохоронців. Ми проводимо превентивні заходи і чітко реагуватимемо на будь-які порушення. Закликаємо всіх учасників акцій дотримуватися встановлених правил поведінки та норм чинного законодавства», - зазначив Крищенко.

У місцях проведення акцій (проспект Повітрофлотський, вулиці Добровольчих батальйонів та Хрещатик) частково обмежено або перекрито рух транспорту. Водіїв просять врахувати дорожню обстановку та обрати інші маршрути.

Як повідомлялося, у Києві під посольством РФ на Повітрофлотському проспекті відбувається акція у день виборів президента Росії.

Раніше Росія заявила, що своєю забороною голосувати росіянам на виборах Україна порушила Віденські конвенції, а також міжнародні правозахисні норми.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що росіяни не зможуть проголосувати за президента Росії на території України. 

Нагадаємо, на окупованому Росією півострові кримських татар, які працюють в бюджетній сфері, агітують брати участь в роботі виборчих комісій на майбутніх виборах президента Росії 18 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: