Поліція виїхала в «замурований» Ляшком ресторан Тищенка на розбірки (фото)

Поліція виїхала в «замурований» Ляшком ресторан Тищенка на розбірки (фото)
Біля ресторану працює слідчо-оперативна група

Поліція дізналася із соцмережі про інцидент у ресторані нардепа-ресторатора

Столичні правоохоронці встановлюють обставини інциденту у ресторані «Велюр» нардепа від «Слуги народу» Миколи Тищенка на вулиці Льва Толстого.

Як відомо, сьогодні екснардеп Олег Ляшко разом з соратниками за допомогою будівельних блоків і монтажної піни «замурував» вхід до ресторану.

«Сьогодні у мережі Інтернет з’явилася інформація про те, що група осіб заблокувала вхід у ресторан на вулиці Льва Толстого. Дана подія зареєстрована у Журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Голосіївського управління поліції», - повідомила пресслужба поліції Києва.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу, після чого буде надана правова кваліфікація події.

Напередодні поліція Києва прийшла з перевіркою до ресторану нардепа від «Слуги народу» Миколи Тищенка після того, як вийшло розслідування про його роботу всупереч карантину в Україні. 

Нагадаємо, навколо ресторану Тищенка розгорівся скандал. Журналісти спостерігали за рестораном «Велюр» більше тижня і побачили, як він приймає VIP-гостей попри карантин.

Зокрема, журналісти зафіксували візит до ресторану нардепа Антона Яценка, який є бізнес-партнером олігарха Ігоря Коломойського, помічника нардепа від СН Павла Куфтирєва, нардепа Олександра Кабанова, менеджера «Метінвесту» Ріната Ахметова Віталія Кисіля та першого заступника голови Офісу президента Сергія Трофимова.

Нардеп-ресторатор звинуватив журналістів у брехні. Він запевняє, що його ресторан «Велюр» не працює для відвідувачів, а в ньому проходять виключно особисті зустрічі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: