Столична поліція розшукує трьох зловмисників, які стріляли у чоловіка

Столична поліція розшукує трьох зловмисників, які стріляли у чоловіка

Подія сталася в одному з кафе на вулиці Курнатовського. 40-річного потерпілого із вогнепальними пораненнями тіла госпіталізували до лікарняного закладу. З місця події нападники зникли іномаркою чорного кольору.

Попередньо встановлено, що 40-річний киянин відпочивав у кафе на вулиціКурнатовського. Близько 15:00 до приміщення зайшло троє невідомих чоловіків і відразу попрямували до відвідувача. Між чоловіками зав’язалася бійка, у результаті якої киянин отримав вогнепальні поранення тіла. Наразі він перебуває в лікарняному закладі, йому надають необхідну медичну допомогу.

На місці події працюють слідчі та оперативники. Встановлюються всі обставини та мотиви вчинення правопорушення. Про це повідомляє прес-служба Національноъ поліції.

Зі слів свідків, нападники з місця події зникли на автомобілі «Рено» чорного кольору. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення їх місця знаходження та затримання.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Дніпровському управлінні столичної поліції. Розпочато перевірку, за результатами якої буде надано відповідну правову кваліфікацію цій події та прийнято процесуальне рішення.

Слідчо-оперативна група вилучила з місця події чотири гільзи та кулю. Речові докази направлені на експертне дослідження.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а відтак розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення та затримання зловмисників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: