Столична влада відзвітувала, які шляхопроводи ремонтуються

Столична влада відзвітувала, які шляхопроводи ремонтуються
Укладання асфальту під час реконструкції шляхопроводу на Нивках

У Києві ремонтують низку шляхопроводів і важливих транспортних магістралей

У столиці тривають активні роботи з капітального та поточного (середнього) ремонтів дорожнього покриття.

Про це інформують в КК «Київавтодор», повідомляє «Главком».

Так, у рамках капітального ремонту тривають роботи на столичних шляхопроводах, а саме: біля ст. м. «Нивки» (перетин просп. Перемоги та вул. Щербаківського), на просп. Науки, Одеській площі, на перетині просп. Комарова та б-ра Вацлава Гавела. Цими вихідними на шляхопроводі біля ст. м. «Нивки» дорожники продовжили укладання нижнього та розпочали укладання верхнього шару дорожнього покриття на підходах до шляхопроводу. На перетині просп. Комарова та б-ра Вацлава Гавела перевлаштували трамвайні колії, на Одеському шляхопроводі завершили монтаж 2-х сходових маршів, іще 2 – забетонували. Наразі триває укладання монолітного пояса вздовж підпірної стінки поблизу шляхопроводу на просп. Науки.

Окрім того, цими вихідними в рамках капітального ремонту на Повітрофлотському проспекті та підходах до нього дорожники уклали 15 тис. кв. м верхнього шару покриття, на б-рі Дружби Народів – 12 тис. кв. м, на просп. Леся Курбаса – 4,7 тис. кв. м.

У рамках поточного (середнього) ремонту автодорівці влаштували нове асфальтобетонне покриття на пров. Цукровому та проїжджій частині просп. П. Григоренка (від транспортної розв’язки метро «Позняки» до вул. Б. Гмирі). Також у рамках поточного ремонту кардинально змінюється і Парковий міст через р. Дніпро.

«Із таким темпом за 3-4 роки ми значно покращимо стан вулиць та доріг столиці. Це – стратегічне завдання, яке поставив перед нами міський голова Віталій Кличко», – зазначив генеральний директор «Київавтодору» Олександр Густєлєв минулого тижня під час брифінгу.

Загалом із початку дорожньо-будівельного сезону автодорівці відновили покриття на Повітрофлотському шляхопроводі, Каховських шляхопроводах № 1, № 2, мостах № 1 та № 2 через Русанівській канал на Русанівській набережній, шляхопроводах на вул. Луговій через вул. Богатирську та інших об’єктах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: