У «Борисполі» громадянин Іраку намагався незаконно потрапити в Україну

У «Борисполі» громадянин Іраку намагався незаконно потрапити в Україну

Громадянин України пропонував прикордонникам хабара за пропуск на територію України громадянина Іраку

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом надання неправомірної вигоди в сумі 200 доларів США заступнику начальника 1-го відділення відділу прикордонної служби «Бориспіль». Про це повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко на своїй сторінці у Facebook.

«На пропозицію від громадянина України отримати 200 доларів США за пропуск на територію України у міжнародному аеропорту «Бориспіль» громадянина Іраку без законних на те підстав старший лейтенант-прикордонник відповів категоричною відмовою та поінформував правоохоронні органи. 21.06.2018 близько 21 години вечора під час передачі грошових коштів хабародавця було затримано працівниками військової прокуратури Дарницького гарнізону спільно з працівниками відділу поліції аеропорту «Бориспіль» та управління внутрішньої та власної безпеки «Центр» Державної прикордонної служби України», - написав він.

Кримінальне провадження щодо затриманого відкрито за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: