У Деснянському районі столиці скоєно розбійний напад на чоловіка

У Деснянському районі столиці скоєно розбійний напад на чоловіка

Хлопець відчиняв вхідні двері і раптом отримав удар в потилицю.

Співробітники управління поліції проводять заходи щодо встановлення та затримання осіб, які побили та відібрали у 25-річного місцевого мешканця мобільний телефон і гроші.

Про злочин деснянським правоохоронцям стало відомо від лікаря, який повідомив, що до відділення політравми лікарні швидкої медичної допомоги звернувся громадянин зі скаргами на погане самопочуття після побиття.

«Поліція встановила: вночі хлопець вийшов на вулицю та пішов у магазин. Повернувшись до будинку та піднявшись на 8-й поверх, відчиняв вхідні двері - і отримав удар в потилицю. Отямився потерпілий уже у себе вдома, де побачив ще трьох невідомих, які продовжували його бити. Зловмисники у результаті забрали мобільний телефон та змусили віддати банківську картку, з рахунку якої згодом зняли 16 тисяч гривень», - розповіли у Національній поліції.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України, яка передбачає до 12-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Зараз встановлюються усі обставини події та проводяться заходи з метою затримання осіб, підозрюваних у скоєнні злочину.

Джерело: «Є!»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: