У Дніпровському районі планують звести спортивний комплекс

У Дніпровському районі планують звести спортивний комплекс

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили внесення змін до Міської комплексної цільової програми «Молодь та спорт столиці» на 2016-2018 роки.

Відповідно до змін, пропонується звести спортивний комплекс на вулиці Міста Шалетт, що у Дніпровському районі столиці.

«На будівництво нового спортивного комплексу, за попередніми підрахунками, нам потрібно 60 мільйонів гривень. Думаю, для міста це посильна сума аби дати можливість розвиватися нашій молоді. Плануємо розпочати розробку проектно-кошторисної документації уже з наступного року», – зазначив автор ініціативи, заступник голови постійної комісії Київради з питань бюджету Олесь Маляревич.

Ще однією правкою до програми «Молодь та спорт столиці» на ‎2016-2018 роки, депутати планують привести до міжнародних стандартів водно-спортивну базу в Матвіївській затоці на Трухановому острові. Планують передбачити на 2018 рік 7,5 мільйонів гривень на придбання автоматичної стартової системи; системи виміру часу, програмний адміністратор для регати фотофініш (IMAS); комплект буйків для розмітки доріжок та трос для кріплення буйків.

Відповідний проект рішення має також розглянути постійна комісія Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: