У Києві затримали шахрая із псевдообмінника, який вкрав 50 тисяч євро

У Києві затримали шахрая із псевдообмінника, який вкрав 50 тисяч євро
Фото: Відділ комунікації поліції Києва

Після отримання валюти від потерпілого зловмисник спробував втекти з офісного приміщення через дірку у стіні, яку він підготував заздалегідь

У Дарницькому районі Києва оперативники затримали 23-річного шахрая, який у фіктивному обміннику ошукав клієнта на 50 тисяч євро.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Випадок стався 7 листопада.

«Правопорушник заздалегідь винайняв офісне приміщення у житловому будинку на вулиці Урлівській. Він облаштував його під нібито справжній обмінник: сейфи, оргтехніка, камери відеоспостереження. Крім цього, розмістив оголошення в інтернеті, де пропонував клієнтам обміняти валюту за хорошим курсом. Один із таких потерпілих сьогодні намагався здійснити вигідний обмін 50 тисяч євро», - заявили в поліції.

Після отримання валюти від потерпілого зловмисник спробував втекти з офісного приміщення через вихід у стіні, котрий він підготував заздалегідь.

«Завдяки злагодженим діям столичних правоохоронців шахрая затримали фактично на місці злочину. Ним виявився уродженець Криму, 1995 року народження», - говориться у повідомленні.

Проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин події та  інших можливих учасників шахрайської оборудки.

Раніше повідомлялося, що нардепа Андрія Лозового затримали в аеропорту Праги з фальшивими євро. Лозовий пояснив, що став жертвою валютних аферистів у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: