У Києві затримали викрадачів сина лівійського дипломата

У Києві затримали викрадачів сина лівійського дипломата
Викрадення сина лівійського аташе
Фото: Нацполіція

Зловмисниками виявилися двоє громадян Єгипту, мотивом злочину став викуп

У Києві поліцейські затримали викрадачів сина працівника дипломатичної установи, громадянина Лівії.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко, інформує прес-служба Нацполіції.

За його словами, зловмисниками виявилися двоє громадян Єгипту. Мотивом злочину став викуп. Розслідуються кримінальні провадження за фактом незаконного позбавлення волі та вимагання. Затриманим загрожує до семи років ув’язнення.

«Протягом двох діб кримінальна поліція Києва разом із Шевченківським управлінням поліції проводили слідчо-оперативні заходи, у результаті яких затримали двох осіб, які викрали молодого чоловіка і утримували його в гаражі, нанесли тілесні ушкодження, а також вимагали у нього гроші. Вони - громадяни Єгипту, живуть на території України кілька років», - розповів Крищенко.

Він зазначив, що зловмисники чітко розуміли, кого вони викрали, і намагалися зв’язатися із батьками потерпілого.

Нагадаємо, що в Шевченківському районі Києва на вул. Тургенєвській опівдні 25 червня було викрадено чоловіка. У зв'язку з викраденням в місті було введено план-перехоплення, поліція розшукувала автомобіль Volkswagen-Golf темно-синього кольору.

Як повідомили в прес-службі поліції Києва, викраденим є громадянин Лівії Абдусалам, 1992 р. н., син фінансового аташе лівійського посольства в Україні. На місці викрадення поліція вилучила паспорт на ім'я Абдуслама.

Згодом поліція Києва знайшла викраденого сина лівійського дипломата.

Повідомлялося, що сина дипломата побили і вимагали у нього гроші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: