У Києві затримали жінку, яку підозрюють у вбивстві співмешканьця

У Києві затримали жінку, яку підозрюють у вбивстві співмешканьця

Розкрити тяжкий злочин, що стався у Дарницькому районі, поліцейським допоміг службовий пес.

Вночі до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на масиві Осокорки у приватному будинку виявлено мертвого чоловіка із ознаками насильницької смерті. За викликом прибула слідчо-оперативна група, дільничні офіцери поліції та кінологічна служба.

Про це інформує прес-служба Національної поліції, повідомляє «Главком».

На місці події правоохоронці поспілкувалися із 44-річною уродженкою Київщини - колишньою дружиною загиблого. Вона розповіла: матір 46-річного киянина попросила її навідатися до сина, оскільки він два дні не відповідав на телефонні дзвінки. Коли жінка зайшла у літню кухню, побачила чоловіка на ліжку: він був мертвим.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, опитала місцевих жителів. За попереднім висновком судово-медичного експерта чоловік помер приблизно два дні тому від колото-різаного поранення у грудну клітину.

Службова собака повела кінолога по сліду, до водойми неподалік від будинку, а потім привела поліцейського до співмешканки потерпілого, яка знаходилася у їхніх спільних знайомих. І хоча жінка перебувала у стані алкогольного сп’яніння, за кілька годин правоохоронці змогли поспілкуватися із нею. Безробітна 48-річна уродженка Дніпропетровської області розповіла, що вони разом із чоловіком вживали спиртні напої та з’ясовували стосунки. Не витримавши образ та приниження, жінка схопила ніж і вдарила співмешканця у груди. Прикрила вбитого покривалом, ніж помила та викинула у кущі поряд із водоймою, а сама пішла до знайомих, де весь час вживала алкоголь.

Зловмисницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо її арешту.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлено, що у минулому році сварка між співмешканцями теж закінчилася пораненням: уродженка Дніпропетровщини вдарила киянина ножем у спину та живіт. Тоді потерпілий не хотів розслідування і не мав жодних претензій до жінки.

Зловмисниці загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: