У столичному військовому ліцеї сталася пожежа, є потерпілі

У столичному військовому ліцеї сталася пожежа, є потерпілі

У Київському військовому ліцеї імені Богуна сталася пожежа, є потерпілі офіцери та один ліцеїст

Про це в коментарі повідомив один з ліцеїстів Дмитро.

За його словами, причиною пожежі став невимкнений комп'ютер. «Сьогодні офіцер у класі користувався комп'ютером, не вимкнувши його і принтер, зачинив клас і пішов додому. Таким чином порушив техніку безпеки, бо треба вимикати. Спочатку загорівся комп'ютер, а потім принтер. Димом був заповнений весь перший поверх. На два метри перед собою нічого не було видно. Пожежа сама почалась десь півтори години тому. Зараз її повністю ліквідували», – сказав ліцеїст.

На запитання, чи є потерпілі, Дмитро відповів, що постраждали офіцери та один ліцеїст, які намагалися винести майно з палаючого приміщення. Вони дістали опіки рук, але незначні. Опіки вже обробили мазями, до лікарні нікого не доправляли. Потерпілому ліцеїстові висловили подяку і дали позачергове звільнення. 

Також ліцеїст додав, що по всьому ліцею сильний запах горілого. «Ліцеїстам стає від запаху зле, вони непритомніють. А керівництво ліцею додому нікого не відпускає. Відпустили лише 5-ту роту, яка територіально розташовується найближче до кабінету, в якому була пожежа. Всі інші роти залишаються у ліцеї. Із цих рот додому відпускають тільки київських, та й то з-поміж багатих», – розповів ліцеїст.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: