Як довго в Києві діятиме пільгова оплата комуналки

Як довго в Києві діятиме пільгова оплата комуналки

Сплачувати за комунальні послуги в столиці можна за допомогою онлайн-сервісів

Пільговий період оплати комунальних послуг триватиме до кінця обмежувальних заходів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Ми почали тільки перший етап послаблень. І якщо до пандемії знижка 10 відсотків діяла для тих, хто заплатить до 20 числа поточного місяця, то тепер - ця знижка діє для всіх, хто сплатить до кінця місяця», - сказав мер.

Він зазначив, що сплачувати за комунальні послуги в столиці стає простіше і швидше. Для цього місто створило кілька онлайн-сервісів.

За словами мера, кияни можуть платити за допомогою особистих кабінетів на сайтах муніципальних підприємств: «Центр комунального сервісу» (ЦКС) – (https://cks.com.ua) та «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (ГІОЦ) – (https://www.gioc.kiev.ua).

«Хочу нагадати, що від рівня проплат за комунальні послуги залежить робота інфраструктури столиці. Місто має сплачувати за газ, воду, пальне. Готуватися до наступного опалювального сезону. 20 тисяч працівників комунальних підприємств повинні отримувати зарплатню, щоб забезпечувати функціонування комунальних мереж», - наголосив Кличко. 

Як повідомлялося, комунальне підприємство «Київтеплоенерго» створило Telegram-канал для інформування киян щодо найбільш актуальних питань: термінів виконання гідравлічних випробувань тепломереж, модернізації енергетичного комплексу столиці, обліку та оплати послуг, вакансій компанії тощо.

Нагадаємо,  з вівторка, 12 травня, у Києві розпочалося проведення гідравлічних випробувань тепломереж, що призведе до відсутності гарячої води у домівках киян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: