70 співробітників «Інтера» вийшли з заблокованого телецентру – прес-служба

За даними прес-служби «Інтера», в’їзд і вхід на територію телеканалу заблоковані, ворота завалені автомобільними покришками

Близько 70 співробітників заблокованого офісу телеканалу «Інтер» за допомогою народних депутатів вийшли з території телецентру, повідомляє прес-служба каналу.

«Співробітники поліції розблокували вихід з телеканалу і дозволили людям вийти. Особи, які блокують телеканал, викрикували образи і погрози на адресу людей, що виходили», – мовиться у повідомленні «Інтера», опублікованому ввечері 5 вересня.

За даними прес-служби «Інтера», в’їзд і вхід на територію телеканалу заблоковані, ворота завалені автомобільними покришками.

4 вересня на вулиці Щусєва біля офісу компанії, яка, серед іншого, виробляє програму «Подробиці», невідомі підпалили шини, потім кинули у приміщення димову шашку, сталася пожежа. Поліція розслідує інцидент за статтями «хуліганство» і «умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу України. За даними силовиків, за медичною допомогою звернулися сім людей.

Згодом телеканал «Інтер» заявив, що у результаті пожежі повністю згоріла студія програми «Подробиці», а також постраждали деякі співробітники.

Inter Media Group, до складу якої входить телеканал «Інтер», виступила з вимогою провести об’єктивне розслідування обставин пожежі, а також звернулася до президента України з закликом втрутитися в ситуацію з метою «відновлення законності і захисту від протиправних дій».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: