Адвокат ГРУшника Єрофєєва подасть клопотання про помилування

Адвокат ГРУшника Єрофєєва подасть клопотання про помилування

Сьогодні вирок ГРУшникам набуває чинності

Адвокат спецпризначенця російського ГРУ Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська буде подавати президенту України Петру Порошенку клопотання про помилування. Про це вона повідомила в коментарі УНН.
«Будемо подавати клопотання», — відповіла Соколовська на відповідне запитання.
Адвокат повідомила, що вирок ГРУшникам вже вступив у законну силу. «Він вже вступив в законну силу... 22-го був останній термін подачі (апеляції. - Ред.)», — сказала Соколовська.
Нагадаємо, 18 квітня російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Алєксандрова засудили до 14 років з конфіскацією майна. До вступу вироку в силу до них застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.
ГРУшники визнані винними у веденні агресивної війни, створенні терористичної групи чи організації, вчиненні терористичного акту. Крім того, на Єрофєєва і Алєксандрова наклали стягнення в рівних частках за проведення судово-балістичних експертиз в сумі понад 12 тис. грн.
Зазначимо, що Федеральна служба виконання покарань Росії почала збір документів, необхідних для видачі Україні ув’язненої на 22 роки в Росії української льотчиці Надії Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: