Адвокат Савченко не виключає прихованих домовленостей світових лідерів з Путіним

Адвокат Савченко не виключає прихованих домовленостей світових лідерів з Путіним

Звільнення Савченко є елементом «якихось» домовленостей між світовими лідерами, вважає Полозов

Один із адвокатів Надії Савченко Микола Полозов не виключає, що президент РФ Володимир Путін погодився на звільнення українки в результаті досягнення прихованих для широкого загалу зовнішньополітичних домовленостей. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції.
«Я не виключаю, що є якийсь великий зовнішньополітичний розклад, за яким Володимир Путін визнав для себе можливим звільнити Надію Савченко саме в такому форматі і в такий час», - сказав Полозов.
Він наголосив, що звільнення Савченко є елементом «якихось» домовленостей між світовими лідерами.
«Почалася зустріч «Великої сімки», більше половини якої присутня в «нормандському форматі». Абсолютно не виключено, що при ухваленні рішень Кремль орієнтувався на думку західних лідерів, на ті негласні, скажімо так, не для всіх, домовленості, які відбувалися між лідерами», - додав адвокат, якого цитує Укрінформ.
Нагадаємо, 25 травня 2016 року українську льотчицю, яку незаконно утримували за ґратами в Росії, нарешті визволили. Уранці президентський літак вилетів до Ростова за Надією Савченко. Натомість літак із двома російськими ГРУшниками, яких раніше помилував президент України, узяв курс на Москву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: