Агент поліції користувався послугами повій за державний рахунок - задля розслідування

Агент поліції користувався послугами повій за державний рахунок - задля розслідування

Суд відмовився вважати доказом відеозаписи побачень, зроблені прихованою камерою

Агент поліції тричі скористався послугами повій у столичному готелі «Либідь» за державний рахунок. Під час усамітнення з дівчатами він вів приховану відео-фіксацію «злочину». Щоправда, зібрані таким чином докази суд відмовився брати до уваги та виправдав підозрювану в організації незаконного бізнесу. Про цей випадок стало відомо з вироку Шевченківського суду Києва від 9 червня 2017 року, розміщеного в Єдиному реєстрі судових рішень, інформує видання «Перша інстанція».

На лаві підсудних опинилася безробітна уродженка Черкас, що займалася, згідно з обвинувальним актом, сутенерством та звідництвом. За версією слідства, дівчина під виглядом адміністратора в приміщенні стриптиз-клубу «Стар Бар», що знаходиться на першому поверсі готелю, підшукувала його клієнтам танцівниць, готових надавати послуги інтимного характеру. В її компетенцію начебто входили комунікація між клієнтом і танцівницями, гарантії безпеки (для чого, нібито, залучалися охоронці закладу), виплата «зарплати» та інше.

Один зі свідків, який давав свідчення на суді, був агентом поліції. В судовому засіданні він пояснив, що в березні 2015 року тричі «надавав добровільну згоду співробітникам правоохоронних органів на проведення з його участю негласних слідчих дій» в стриптиз-клубі. Співробітники поліції кожен раз видавали його гроші. Він приходив до готелю, домовлявся з танцівницями про отримання сексуальних послуг, знімав один з номерів готелю. Під час отримання послуг він застосовував відео-фіксацію, йдеться в матеріалах розслідування. Щоразу послуги коштували йому приблизно 3500 гривень. Офіційно, в кримінальному провадженні це звучало так: «участь у контролі за здійсненням злочину по документуванню факту сутенерства і звідництва адміністрацією стриптиз клубу «Стар Бар».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: