Агресія проти України закінчиться для Росії трагедією і ганьбою, - російський журналіст

Агресія проти України закінчиться для Росії трагедією і ганьбою, - російський журналіст
Фото з відкритих джерел

На місці України могла б опинитись будь-яка інша держава, що межує з Росією, - Невзоров

Відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров переконаний, що у військовому конфлікті на сході України найбільше постраждає сама Росія. Про це він заявив в ефірі «Радіо вісти».

Невзоров вважає, що Росія, яка розв'язала війну на сході України, в результаті буде розгромлена, а сам конфлікт стане «черговою незагоєною виразкою для РФ». При цьому Україна все одно в результаті виграє. «Адже світ абсолютно єдиний в інтелектуальному і науковому сенсі цього слова. Відлучення від цієї єдності - реальна справжня трагедія», - визнає публіцист.

Журналіст додає, що Україна втрачає свої будинки і людей, але при цьому відбувається незворотній процес інтеграції у світове глобальне співтовариство, яке робить життя для людини набагато більш пристойним і розумним. «Росія віддаляється від цього, тому втрати Росії в мільйон разів серйозніші, ніж втрати України», - зазначив Невзоров.

На думку публіциста, на місці України могла б опинитись будь-яка інша держава, що межує з Росією. «Стосовно будь-якої іншої держави - все-одно це основний інстинкт Росії захоплювати, кого-небудь тиснути танками, гвалтувати і силоміць приводити до щастя і братерства, тому що саме це є ідеологічною основою «руського міра»... Адже справа не в неприязні або в почуттях конкретно до українців. Росія тут всього-на-всього задовольняє свій основний інстинкт, якому вона присвятила всю свою історичну сутність», - сказав Невзоров.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: