Акції в центрі Києва: поліція виставила 12 КП з металодетекторами

Акції в центрі Києва: поліція виставила 12 КП з металодетекторами
Контрольні пункти з металодетекторами

Будуть посилені групи кінологічної служби, вибухотехнічної служби

У центрі Києва створено 12 контрольних пунктів з металодетекторами. Про це повідомив голова Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

«Буде задіяно до 6 тисяч правоохоронців: Національна гвардія, поліція. Будуть посилені групи кінологічної служби, вибухотехнічної служби. Буде проводитися поверхнева перевірка. У цій зоні створено 12 контрольних пунктів, де також будуть задіяні кінологи, поліція, металодетектори. Будемо перевіряти автотранспорт, щоб уникнути провокацій і надати можливість всім бажаючим мирним шляхом провести цей день», - сказав Крищенко в ефірі телеканалу «112 Україна».

Глава столичної поліції також розповів, що поліція активно співпрацює з СБУ для запобігання провокацій.

«Ми працюємо в тісній співпраці з СБУ. Ми опрацьовували різні сценарії. Розроблені досить ефективні плани протидії та запобіганню надзвичайних подій. Я вважаю, що все пройде мирним шляхом», - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи.

Раніше повідомлялося, що Національна поліція обмежить рух автотранспорту деякими центральними вулицями столиці 21 листопада у зв’язку із великою кількістю заяв, поданих на проведення масових акцій.

У День Гідності і Свободи порядок забезпечуватимуть 18 тис. правоохоронців. Для забезпечення громадського порядку залучено майже 15 тис. поліцейських і 3 тис. нацгвардійців.

Очікується, що в заходах з приводу річниці Майдану будуть приймати участь 66 тис. осіб. У всіх регіонах України пройдуть 380 масових заходів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: