Активіст: за спиною Лещенка у його новій партії стоїть одіозний бізнесмен, пов'язаний з Фірташем і Льовочкіним

Активіст: за спиною Лещенка у його новій партії стоїть одіозний бізнесмен, пов'язаний з Фірташем і Льовочкіним
rbc.ua

Активіст стверджує, що нова партія пов’язана з командою Януковича

Відомий активіст-еколог Петро Тєстов стверджує, що до новоствореної партії Сергія Лещенка, Мустафи Найема та Валерія Пекаря має пряме відношення одіозний бізнесмен, власник кількох енергетичних компаній (у тому числі – з альтернативної енергії) Ігор Тинний. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

viber_image

Зокрема, він посилається на «Економічну правду», за інформацією якої частина компаній одного з найбільших гравців на ринку відновлюваної енергетики Ігоря Тинного записано на Heico Ventures. Він також зауважує, що «легендарну «офшорку» часів Януковича, деякі експерти пов'язують напряму з Льовочкіним»

«Може я якийсь занадто наївний, але мені чомусь здавалось що після всіх смертей на Майдані такі «тинні» повинні потрапляти в «чорний список» і порядні люди з «тинними» спільних справ не повинні мати. На жаль, в новій партії Найема-Лещенко-Пекаря відразу декілька з «отців-засновників» так не вважають. І Ігор Тинний для них це - хороша людина, який розвиває у нас альтернативну енергетику і тому з ним треба співпрацювати».

Петро Тєстов  - громадський активіст правозахисної організації «Екологія право людина», турист, блогер. З початку 2012 року бере участь у кампанії проти міні-ГЕС у Карпатах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: