Американські сенатори закликали ЄС продовжити санкції проти Росії

Американські сенатори закликали ЄС продовжити санкції проти Росії

Сенатори зазначили, що 122 українських військовослужбовців були вбиті з моменту оголошення 1 вересня 2015 року угоди про перемир'я

Група впливових американських сенаторів звернулася до Ради ЄС щодо продовження санкцій проти Росії. Про це повідомила віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе на своїй сторінці в Facebook.
«Працюємо над тим, щоб таких голосів стало більше, бо пропозиції останніх днів з Німеччини та Австрії щодо цього питання виглядають, як мінімум, недалекоглядними. Такі пропозиції не ведуть до припинення агресії проти України і точно не зменшують загрози для Європи... А отже нам, як країні, необхідно вести розмову одним голосом, бо наша єдність визначає спроможність переконувати інших», - зазначила вона.
Климпуш-Цинцадзе опублікувала текст звернення сенаторів.
«Ми закликаємо Європейський Рада продовжити санкції ЄС проти Росії в цьому місяці. Згідно з доповіддю ОБСЄ, як мінімум, 122 українських військовослужбовців були вбиті й понад 700 отримали поранення з моменту оголошення 1 вересня 2015 року угоди про перемир'я», – зокрема, йдеться в документі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: