Анастасія Дєєва судитиметься зі ЗМІ за фейки

Анастасія Дєєва судитиметься зі ЗМІ за фейки
Анастасія Дєєва з чоловіком Георгієм

Чоловік 24-річної заступниці Авакова відповів на цькування дружини

Нова заступниця міністра внутрішніх справ із питань євроінтеграції Анастасія Дєєва буде позиватися до ЗМІ через скандальні публікації про її особисте життя.

Сьогодні в мережі з'явилася заява чоловіка 24-річної заступниці Авакова, в якому Георгій Дєєв детально розповів про цькування Анастасії, яке засновано, на його думку, на системному зливі і міксі особистих фотографій з фейковими.

«Хочу звернутися до тих, хто реалізував це цькування, засноване на системному зливі й на міксі особистих знімків із фейковими. Усі ці ЗМІ, з дивними доменами типу in.ua, будуть зазначені в судовому позові», – написав він.

Дєєв заявив, що у тих, хто критикує його дружину, немає права вторгатися в приватне життя їхньої родини.

«Ви можете давати оцінку досвіду, професіоналізму, проектам (шкода, що в МВС не ознайомили громадськість з профайлами Анастасії Дєєвої) і, чорт з ним, оцінюйте навіть вік. Ви також можете обговорювати папірець, на якому чиїсь руки надрукували «10 років стажу», але ви не будете вторгатися в наш особистий простір. Хоча б тому, що, образивши нашу сім'ю, ви власноруч загнали себе в середньовіччя, з якого вам назавжди закритий доступ в цивілізований світ. Я кажу це кожному чорноротому комментатору», - зазначив чоловік нової заступниці глави МВС.

«І ні, я не тішу себе надією виграти суд, я просто буду відстоювати честь моєї дружини. Тому що у вас немає права вторгатися в наше приватне життя», – заявив Дєєв.

Також Дєєв розповів, в якому стані перебувала його дружина після призначення на посаду та хто її підтримав в цей складний момент:

«У ході цієї стрімкої історії, звичайно, було не по собі. Але страшно стало тільки коли Настя сказала слова «Я більше ніколи не зможу любити людей». У той момент мені здалося, що нас виганяють за ворота міста і ми йдемо доживати в пустелю - приблизно такими були мої перші відчуття, коли я зрозумів масштаби цькування нового заступника міністра. Ми ще не розуміли, наскільки системна і планомірно кампанія з очорнення Анастасії».

Він також подякував тим, хто підтримав його дружину, і зазначив, що повідомлення і дзвінки зі словами підтримки надходили з усього світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: