«Антикорупціонерка» з апарату Верховної Ради за 1,3 млн грн купила квартиру в Іспанії

«Антикорупціонерка» з апарату Верховної Ради за 1,3 млн грн купила квартиру в Іспанії

При цьому майнові статки чиновниці та її чоловіка не дозволяли, відповідно до офіційної інформації, здійснити таку покупку

Заступниця завідувача секретаріату Комітету з питань запобігання і протидії корупції Апарату Верховної Ради України Юлія Орел задекларувала купівлю квартири площею 83 кв. м в Іспанії.

Про це стало відомо «Главкому» з реєстру електронних декларацій.

Власність на закордонну нерухомість чиновниця оформила 4 серпня цього року. Її ціна становила 1 млн 325 тис. грн.

Продавцем житла виступив Bankia S.A., який розташований у Валенсії. Раніше ця організація засвітилася в судовому реєстрі Україні. На початку 2016 року Солом’янський райсуд Києва арештував кошти судді Сєвєродонецького міського суду Олени Горбатенко, покладені на банківський рахунок іспанської фінустанови Bankia S.A. До речі, суддя Горбатенко у 2015 році також придбала квартиру на 85 «квадратів» в Іспанії за 235 тис. грн.

За даними е-декларації за 2016 рік, заступниця завідувача секретаріату Юлія Орел вказала 45,7 тис. грн заробітної плати, державної та соціальної матеріальної допомоги – загалом 76 тис. грн. Її чоловік заробив 51,3 тис. грн.

Окремо пані Орел задекларувала 150 тис. грн готівки.

За 2015 рік доходи сім’ї чиновниці Орел становили 383,4 тис. грн. У готівці «антикорупціонерка» апарату ВР зберігала 250 тис. грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: