Апеляційний суд залишив Савченко під арештом

Апеляційний суд залишив Савченко під арештом

Наразі ув’язнена депутатка та її адвокати знайомляться з матеріалами справи Савченко-Рубана

Київський апеляційний суд залишив чинним рішення Шевченківського районного суду Києва про продовження до 23 грудня терміну арешту народного депутата Надії Савченко, яку підозрюють у діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади.

На засіданні 20 листопада суд відмовив у задоволенні апеляції сторони захисту, повідомив адвокат Савченко Олександр Шадрін.

Як відомо, наразі Савченко та її адвокати знайомляться з матеріалами справи Савченко-Рубана, розслідування якої було завершено 1 серпня. 25 вересня Шевченківський суд відмовив у задоволенні клопотання прокуратури про обмеження для них термінів ознайомлення з матеріалами кримінальної справи 25 календарними днями.

Адвокат керівника Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана Валентин Рибін уже завершив ознайомлення з матеріалами справи, про що 30 серпня повідомив слідство.

Савченко перебуває під вартою з 23 березня цього року. Рубана було затримано 8 березня на КПВВ на Донбасі.

Нагадаємо, сестра Савченко Віра попередила слідчих, що Надія буде вдаватися до нового голодування для того, щоб пришвидшити розгляд своєї справи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: