Ассанж закликав главу Єврокомісії виключити Іспанію з Євросоюз

Ассанж закликав главу Єврокомісії виключити Іспанію з Євросоюз

Хіба це «повага до людської гідності, свободи і демократії»? - Ассанж

Засновник Wikileaks Джуліан Ассанж звернувся до голови Європейської комісії Жан-Клода Юнкера і закликав виключити Іспанію з Європейського союзу за «явне порушення Статті 2 Лісабонського договору». Про це він написав у Twitter.

.jpg_20

«Дорогий Жан-Клод Юнкер. Хіба це «повага до людської гідності, свободи і демократії»? Приведіть у дію Статтю 7 і усуньте Іспанію від членства в Європейському союзі за явне порушення Статті 2», - написав Ассанж.

Зазначимо, що у Статті 2 говорится, що союз заснований на повазі до людської гідності, свободи, демократії, рівності, правової держави і дотримання прав людини, включаючи права осіб, що належать до меншин.

Нагадаємо, раніше поліцейські застосували гумові кулі проти громадян. Повідомляється, що в результаті зіткнень з поліцією постраждали 38 осіб. Як відомо, сьогодні, 1 жовтня, в Каталонії проходить референдум про незалежність регіону від Іспанії.

Повідомлялося, що в Барселоні поліцейські застосували гумові кулі проти громадян. За даними прес-секретаря уряду, працюють 73% виборчих дільниць. Він стверджує, що на комп'ютери на дільницях не припиняються кібератаки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: