АТО: за день бойовики 21 раз обстріляли українські позиції

АТО: за день бойовики 21 раз обстріляли українські позиції

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів противник бив по опорних пунктах Сил АТО в Павлополі та Новомихайлівці

З початку доби в районі проведення АТО ворог 21 раз обстріляв позиції наших військ, передає прес-центр штабу АТО.

«Бойова активність російських окупаційних військ на українському Донбасі продовжується, проте ситуація контрольована. З початку доби в районі проведення АТО ворог 21 раз обстріляв позиції наших військ», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на донецькому напрямку, по населеному пункту Архангельське, що досить віддалений від лінії розмежування вглиб наших позицій, ворог з опівночі до світанку використав більш ніж вісім десятків снарядів 152 мм калібру. «На Донецькому напрямку епіцентром напруги залишається район Авдіївки, тут окупанти окрім обстрілів з мінометів, різних систем гранатометів та кулеметів великого калібру, випустили понад сім десятків гаубічних снарядів калібру 122 мм. По населеному пункту Архангельське, що досить віддалений від лінії розмежування вглиб наших позицій, ворог з опівночі до світанку використав більш ніж вісім десятків снарядів 152 мм калібру. Поблизу Луганського зафіксовано активність ворожих бойових машин піхоти», - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів противник бив по опорних пунктах Сил АТО в Павлополі та Новомихайлівці.

«На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів противник бив по опорних пунктах Сил АТО в Павлополі та Новомихайлівці, 82 мм калібр застосував у Гнутовому. Традиційно неспокійно день пройшов у Мар’їнці та Широкиному, де ворог вів провокаційні обстріли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні штабу АТО.

Крім того, на Луганщині супротивник проявляв активність ще до світанку: у Новоолександрівці відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а у Станиці Луганській задіяв БМП. Упродовж дня тут зберігалася тиша.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: