Audi планує випустити п'ять електрокарів у найближчі п'ять років

Audi планує випустити п'ять електрокарів у найближчі п'ять років

Audi також інвестує кошти в технології з нульовим рівнем викидів в атмосферу, розробивши нову виробничу платформу з Porsсhe

Audi планує скоротити свої витрати на дослідження і нові розробки на €10 млрд і перенаправити заощаджені кошти на створення власних електрокарів, передає Reuters

Близькі до компанії джерела повідомили агентству, що автовиробник планує випустити п'ять електрокарів у найближчі п'ять років. Першим в 2018 році в Брюсселі буде представлений спортивний позашляховик e-tron.

Автовиробник також інвестує кошти в технології з нульовим рівнем викидів в атмосферу, розробивши нову виробничу платформу з Porsсhe. Це дозволить преміум-брендам Volkswagen Group заощадити кошти за рахунок спільного використання компонентів і модулів автомобілів.

У компанії планують зберегти рентабельність щорічної операційного прибутку на рівні 8%, незважаючи на витрати на розробку електромобілів. У першому півріччі 2017 року цей показник склав 8,9%.

Раніше повідомлялося, що Audi представить конкурента Tesla Model 3 в 2019 році. Новинка отримає два електромотори - по одному на кожній осі. Топ-версія буде мати у своєму розпорядженні потужністю близько 300 к.с. Запас ходу без підзарядки складе не менше 480 км.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: