Аваков заступився за Дєєву: 24-річний може виграти в досвідченого, як я

Аваков заступився за Дєєву: 24-річний може виграти в досвідченого, як я
Заступниця глави МВС Анастасія Дєєва

Міністр МВС просить не цькувати молоду заступницю

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прокоментував претензії на адресу 24-річної Анастасії Дєєвої, призначеної заступником глави МВС з питань європейської інтеграції.

Свою позицію він виклав у Фейсбуці.

«Дивлюся дискурс: молода - головна претензія… В сьогоднішньому міністерстві (яке досі перебудовується, але вже отримує новий вигляд) - висока посада - не синекура і не вершина ієрархії колишнього пострадянського міністерства міліції. У нинішньому цивільному міністерстві, з якого виділена окремо Нацполіція , посада заступника міністра - це функція! І варто зрозуміти, що в низці функцій в цій складній системі, якою є МВС - 24-річний або 30-річний, на жаль і ах, - виграє у досвідченого 50-річного, на зразок мене», - написав Аваков.

За його словами, в одному з секторів роботи відомства - 54 міжнародні проекти, в яких працює «спеціально зібрана команда в основному молодих людей з високим ступенем мобільності і комунікабельності, які володіють іноземними мовами і основами проектного менеджменту в західному розумінні цього слова».

«Після консультацій всередині, в тому числі і з ключовими іноземними партнерами, зі складу нашого проектного офісу ми визначили лідера - Анастасію Дєєву, дівчину, яка на наш погляд зможе оптимально супроводжувати поточні проекти, координувати проектний офіс під стратегічним керівництвом міністра, здійснювати комунікацію з іноземними партнерами. Це - функція заступник міністра Дєєвої», - наголосив Аваков.

За його словами, у Дєєвої є півтора роки досвіду чорнової роботи в проектному офісі реформ, у неї висока працездатність і комунікабельність, вона також вільно володіє англійською та французькою мовами.

«Призначення на посаду пройшло через Кабінет міністрів, з урахуванням низки співбесід і проведеної спецперевірки. Ті, хто говорить про порушення в процесі призначення - не розібралися ... Молоду людину, яка енергійно працює - варто підтримати, вберегти від цькування і вад системи, що роз'їдає. Мотивувати її і домогтися результату», - зазначив Аваков.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: