Авіакатастрофу у США розслідують як невдалий теракт

Авіакатастрофу у США розслідують як невдалий теракт

Пілот-учень загинув, а його інструктор отримав серйозні опіки в результаті падіння невеликого літака на території американського міста Хартфорд

Авіакатастрофа, що сталася 11 жовтня у Східному Хартфорді, штат Коннектикут, була навмисною. Серед версій правоохоронні органи розглядають невдалий терористичний акт.

Про це заявили в Національній раді з безпеки на транспорті США (НРБТ), спираючись на попередні дані Федерального бюро розслідувань, повідомляє Reuters.

Нагадаємо, пілот-учень загинув, а його інструктор отримав серйозні опіки в результаті падіння невеликого літака на території американського міста Хартфорд.

Інцидент стався близько 22:40 за київським часом. Повітряне судно впало в східній частині міста, недалеко від перетину двох вулиць. При цьому літак збив кілька опор ЛЕП і загорівся.

У прес-релізі НРБТ заявили, що попереднє розслідування показало, що катастрофа була «наслідком навмисного акту».

Слідство перевірило записи Федерального управління цивільної авіації і встановило особу загиблого – ним виявився Ферас Фрейтіх зі штату Іллінойс. Минулого року він отримав сертифікат пілота.

Співробітник служби безпеки, який побажав залишитися неназваним, порадив правоохоронним органам перевірити, чи не був Фрейтіх пов’язаний з тероризмом. У розвідці заявили, що про такого не чули.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: