«Автомайданівці» приїхали до помешкання мера Дніпра Філатова, але той до них не вийшов

«Автомайданівці» приїхали до помешкання мера Дніпра Філатова, але той до них не вийшов
Акція протесту «Автомайдану»

Активісти обіцяють і надалі проводити акції протесту

У Дніпрі учасники «Автомайдану» влаштували акцію протесту біля помешкання міського голови Бориса Філатова через призначення на посаду керівника муніципальної поліції екс-керівника «Беркуту» Андрія Ткаченка. Про це повідомляється на сторінці «Автомайдану» у Facebook.

«Борис Філатов не відреагував на вимогу громадськості звільнили керівника КП «Муніципальна поліція» Ткаченка, який у часи Майдану очолював Дніпровський Беркут та брав безпосередню участь у штурмах Майдану. Тому як ми і обіцяли, з сьогоднішнього дня ми розпочинаємо проводити акції протесту в тому форматі, в якому ми їх проводили під час Революції Гідності проти Януковича, Захарченка, Пшонки та інших покровителів беркутівців», — заявили в організації.

Водночас, Філатов до «автомайданівців» так і не вийшов.

Нагадаємо, що 27 травня Філатов оголосив про намір призначити керівником КП «Муніципальна поліція» Дніпровської міськради екс-керівника «Беркута» Андрія Ткаченка, який брав участь в придушенні протестів на Майдані в 2014 році.

Після цього в соцмережах почалася хвиля бурхливих обговорень, під час яких Філатов банив і ображав користувачів. Працівники комунальних підприємств Дніпра заявили про звільнення через незгоду з новим кадровим рішенням мера.

1 червня перед будівлею міськради відбувся мітинг проти призначення екс-керівника «Беркута» Андрія Ткаченка керівником КП «Муніципальна поліція».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: