Азаров буде отримувати пенсію в Україні - рішення суду

Азаров буде отримувати пенсію в Україні - рішення суду
Фото ruspravda.info

Пенсійний фонд уже подав апеляцію на рішення суду щодо виплати пенсії Азарову

Подільський районний суд Києва зобов’язав Пенсійний фонд відновити нарахування і виплату пенсії екс-прем’єру Миколі Азарову. Про це повідомив віце-прем’єр Павло Розенко у себе на сторінці у Facebook. 

«Подільський районний суд міста Києва зобов’язав Пенсійний фонд відновити нарахування і виплату пенсії Миколі Азарову. Нагадаю, що ми припинили нараховувати і виплачувати йому пенсію ще на початку 2015 року», — написав Розенко.

Міністр додав, що Пенсійний фонд уже подав апеляцію.

Нагадаємо, рішенням Апеляційного суду міста Києва від 4 лютого 2016 року було скасовано ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 21 грудня 2015 року про накладення арешту на пенсію (грошові виплати) Азарова.

Проте управління спеціальних розслідувань Головного слідчого управління ГПУ під час досудового розслідування кримінального провадження стосовно Азарова повторно звернулося з відповідним клопотанням до слідчого судді Печерського районного суду міста Києва.

Ухвалою суду від 24 лютого 2016 року зазначене клопотання було задоволено та повторно накладено арешт на кошти на пенсійному рахунку Азарова.

Як повідомлялось, 30 березня Апеляційний суд Києва визнав законним арешт пенсійного банківського рахунку в “Державному ощадному банку України” колишнього Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: