Безсмертний пояснив, чому росіяни так радіють з перемоги Трампа

Безсмертний пояснив, чому росіяни так радіють з перемоги Трампа
Дональд Трамп

Росіянам подобається, що Трамп виступає проти політики Обами та Клінтон

Колишній учасник політичної підгрупи Мінської контактної групи Роман Безсмертний в інтерв’ю «Главкому»заявив, що росіяни радіють перемозі Дональда Трампа просто тому, що він проти Обами і Клінтон.

«Коли ворог мого ворога – мій друг. І ніхто не буде розбиратись, хороший це ворог чи поганий. Згадайте ситуацію у взаєминах між Саакашвілі, Лукашенком і Путіним – суперечка між двома останніми призвела до того, що Саакашвілі з Лукашенком подружилися», – розповів політик.

Безсмертний вважає, що для кремлівської верхівки важливо, що прихід Трампа робить абсолютно можливою модель, яку вони вибудовували – новий світовий порядок.

«Нова Ялта, новий Потсдам, нове Гельсінкі і так далі. Для них достатньо, коли Трамп каже американцям, що треба більше займатись Америкою. Але це він сьогодні каже, бо не знає, що Америка 90% своєї продукції виробляє в Китаї. Коли він побачить кредитну залежність Китаю і США, це йому мізки промиє дуже швидко», – пояснив Безсмертний.

Як відомо, Трамп уже пообіцяв американцям перенести виробництво з Китаю додому, у США.

«А він бачив цифри за зовнішнім, внутрішнім боргами, знає, яка собівартість товару, вартість робочої сили і так далі? Поки що він усі фінансові баланси бачив, будуючи готелі, тепер побачить баланс держави США. І не все там відкрито, бо, окрім папірців під назвою «долар», ця країна сьогодні майже нічого не виробляє», –наголосив український політик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: