Безсмертний: Україну виштовхують з участі у «Нормандській четвірці»

Безсмертний: Україну виштовхують з участі у «Нормандській четвірці»

Україна мала б бути присутньою на саміті «Великої двадцятки», вважає Безсмертний

Україну виштовхують з участі в «Нормандській четвірці», а також не допускають на саміт «Великої двадцятки», який інформаційно спрацював проти нашої країни. Про це в ефірі телеканала «112 Україна» заявив колишній посол України в Білорусі, екс-представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний.
«Україну виштовхують з участі навіть у сінях G20, «Нормандській четвірці». Після цього Росія виступає категорично проти цієї участі. Після цього оголошується можливість індивідуальних зустрічей між Путіним і канцлером, двома президентами. Тут є один нюанс, на який обов'язково треба звернути увагу. Україну не пустили, а Росія, яку насправді там не треба було приймати, вона з'явилася. Зрештою весь саміт (у Китаї.  Ред.) інформаційно спрацював проти України. І фраза Путіна свідчить про те, що він досяг своєї мети… а європейці та США фактично отримали гол»,  вважає Безсмертний.
Він наголосив, що Україна мала бути присутньою на саміті «Великої двадцятки». «Абсолютно очевидно, що «крива качка» не впливає на ситуацію. При цій ситуації ми маємо аналогію з Росією. Незважаючи на ситуацію, що склалася, Україна мала б бути запрошена до Пекіна»,  переконаний Безсмертний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: