Бондаренко: Фірташ спроектував, як Кличку керувати Києвом

Бондаренко: Фірташ спроектував, як Кличку керувати Києвом

За період перебування Кличка при владі в Києві він не втручався в питання енергетики, води, газу

Депутат Київради, голова постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Володимир Бондаренко упевнений, що мер міста Віталій Кличко не втручається в питання тарифів на газ, воду і енергетику через домовленості з олігархом Дмитром Фірташем. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
«Я колись провів економічний розрахунок тарифу на холодну воду, і тоді мені вдалося посадити на місяць у в’язницю, на допити Андрія Білика (екс-керівник «Київводоканалу». – Ред.). Але мене потім прибрали люди, які ці питання «регулюють» у Відні. Петро Порошенко туди їздив із Кличком і домовлявся з Фірташем, як далі жити. Вони сьогодні впливають на ці речі. Зверніть увагу, за період перебування Кличка при владі в Києві він не втручався ні в питання енергетики, ні води, ні газу», - зазначив Бондаренко.
Коментуючи недавній зрив зборів акціонерів «Київгазу», де мало б порушуватися питання зміни голови правління Сергія Горового, що є тестем давнього соратника Фірташа, лідера Опоблоку в Раді Юрія Бойка, депутат висловив упевненість, що збори і не могли відбутися. «Влада не хоче цього. Більше того, там не треба збори збирати. Домінуючий пакет – у власності Києва. Двоє людей зустрілися, підписали протокол - і все. Але це не робиться. Чому? Бо якось руки не доходять у Віталія Володимировича. Тому що там, я впевнений, була чітка домовленість. Фірташ спроектував, хто як має поводитися. Віталій Володимирович може на велосипеді кататись, лоб розбивати, ще щось таке робити, але в енергетику, воду і газ він не полізе», - сказав Бондаренко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: