Бойко вибачився за бійку перед усіма, крім Ляшка

Бойко вибачився за бійку перед усіма, крім Ляшка
Юрій Бойко

Бойко заявив, що не терпітиме образ на свою адресу

Голова фракції Опозиційного блоку Юрій Бойко після побиття ним народного депутата Олега Ляшка заявив, що йому байдуже на слова голови Верховної Ради Андрія Парубія, який звинуватив його у реалізації сценарію Кремля. Про це Бойко заявив журналістам після засідання погоджувальної ради.

«Загострилася ситуація з переслідуванням членів парламенту від фракції Опозиційного блоку, переслідування Вадима Новинського – красномовна річ, яка сталася минулого тижня... Просто щоразу, коли буде образа на мою адресу, я не терпітиму, буду вживати відповідних заходів. Мені байдуже, що сказав спікер, бо він виконує роль спікера тільки частини парламенту, він не бачить опозицію», – сказав депутат.

Бойко додав, що вибачається перед усіма присутніми на засіданні погоджувальної ради, крім Ляшка.

«З одного боку я шкодую, що так склалося, хочу вибачитися перед пресою і всіма присутніми, крім самого фігуранта (Ляшка. – Ред.)», – додав народний депутат.

Нагадаємо, у понеділок, 14 листопада, під час засідання погоджувальної ради сталася сутичка між народними депутатами Юрієм Бойком і Олегом Ляшком.

Інцидент стався під час виступу Ляшка, який звинуватив депутатів Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна у співпраці з Росією.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій дав доручення парламентському Комітету з питань регламенту та організації роботи ВР розібратися в ситуації з бійкою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: