Бойовики 20 разів за добу порушили режим тиші на Донбасі

Бойовики 20 разів за добу порушили режим тиші на Донбасі
Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим тиші

Сили АТО відкривали вогонь у відповідь лише раз

Учора, 1 вересня, в зоні АТО, російсько-окупаційні війська зі стрілецької зброї 20 разів обстрілювали укріплення сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на луганському напрямку противник чотири рази відкривав вогонь у районах н. п. Станиця Луганська, Кримське та Жовте. 

На донецькому напрямку 14 разів, під вогнем зі стрілецької зброї опинились наші опорні пункти біля Авдіївки, Зайцевого, Майорська та Шахти Дутівка.

На маріупольському напрямку ворог бив двічі в районі н.п. Водяне. 

З метою збереження життя українських захисників сили АТО відкривали вогонь у відповідь лише раз. 

Водночас, органами військового управління, військами та силами АТО продовжуються вживатися заходи із недопущення порушень режиму припинення вогню. 

З метою взаємодії, на опорних пунктах підрозділів військових частин залучається окрема категорія військовослужбовців сил АТО та оперативно-тактичних угруповань. 

Одночасно керівництво АТО заявляє про готовність української армії адекватно реагувати на усі агресивні дії ворога, які несуть загрозу нашим бійцям і мирним мешканцям.

Нагадаємо, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ виявила на окупованих територіях Донбасу гаубиці, танки, військові вантажівки та іншу бронетехніку бойовиків.

Нещодавно канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Еммануель Макрон закликали Росію та Україну докласти більше зусиль для повного припинення вогню на сході України.

Президент України Петро Порошенко підкреслив, що доручив керівництву ЗСУ продовжувати дотримуватися оголошеного режиму тиші.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: