Бойовики 68 разів обстріляли позиції сил АТО

Бойовики 68 разів обстріляли позиції сил АТО

Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, Новозванівки, Трьохізбенки, Станиці Луганської та Попасної

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 68 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, повідомляє прес-центр штабу АТО.

За інформацією штабу, на Луганському напрямку зафіксовано 36 порушень «режиму тиші».

«Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, Новозванівки, Трьохізбенки, Станиці Луганської та Попасної, де бойовики застосовували стрілецьку зброю, кулемети та гранатомети», — йдеться у повідомлення.

У штабі АТО повідомили про те, що по Новоолександрівці, Попасній та Степному «вів вогонь снайпер». В той же час, по Новоолександрівці та Новозванівці ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру.
У штабі АТО повідомили про обстріли Новоолександрівки та Новозванівки з артилерії 122-го калібру та БМП, а по Новоолександрівці бойовики стріляли також з зенітної установки.

На іншому, Донецькому напрямку штабом АТО зафіксовано 13 обстрілів.

«Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Новгородського, Кам’янки та Зайцевого. По Новоселівці Другій та Авдіївці ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру», - додають у прес-центрі.

19 обстрілів зафіксовано і на Маріупольському напрямку.

«Противник порушував «режим тиші» в районі Мар’їнки, Широкиного, Талаківки, Старогнатівки та Гнутового з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в районі Славного бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс», — йдеться у повідомленні.

Окрім того, по Талаківці та Лебединському окупанти стріляли з БМП, а по Мар’їнці вів вогонь снайпер. Також по Талаківці ворог вів вогонь з міномету 82-го калібру.

Повідомили у штабі АТО і про виявлення 1 БПЛА супротивника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: