Бойовики б’ють на всіх напрямках: за день 28 обстрілів

Бойовики б’ють на всіх напрямках: за день 28 обстрілів

Ситуація в районі проведення АТО залишається складною, але контрольованою

З початку доби та впродовж дня в зоні АТО на Донбасі зафіксовано 28 обстрілів наших позицій з боку російських окупаційних військ, у тому числі з важкої артилерії. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.
«До того ж, дії ворога втратили вибірковий характер: з 11 години ранку протягом трьох годин окупанти вели мінометний вогонь по мирних жителях. 21 міну 82 мм калібру випущено було по житлових будинках Авдіївки та Опитного», - йдеться у повідомленні.
Також на Донецькому напрямку по Пісках ворог застосував важку артилерію 152 калібру. «Епіцентром бойових дій залишаються позиції в районі Авдіївки. Тут загарбники неодноразово обстріляли наші позиції зі 120 та 82 мм мінометів. Великокаліберні кулемети окупанти використали поблизу Троїцького. З 82 мм мінометів та гранатометів різних систем ворог бив по Кіровому та Луганському», - інформує штаб АТО.
«На Маріупольському напрямку російські окупанти зі 120 та 82 мм мінометів вели вогонь по укріпленнях в Красногорівці та Талаківці. В районі Мар’їнки ворог застосував танк, вогонь гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї обстріляли», - сказано в повідомленні.
На Луганщині біля Новозванівки вівся мінометний вогонь по українських воїнах, у тому числі з мінометів 120 мм калібру. Зафіксовано вогонь снайпера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: