Бойовики «ДНР» незадоволені активністю пропагандистських ЗМІ

Бойовики «ДНР» незадоволені активністю пропагандистських ЗМІ

Активність пропагандистських ЗМІ може означати появу наказів командування окупантів на обстріли населених пунктів, що підтримують не усі бойовики

Бойовики самопроголошеної «ДНР» невдоволені появою російських знімальних груп для фіксації обстрілів мирного населення нібито з боку Збройних сил України. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посилання на оперативні дані «ІС».

«Ще один предмет невдоволення місцевих бойовиків (зокрема, в підрозділах «1-го АК» в тактичному тилу), що фіксується «МГБ ДНР», - поява на ряді ділянок знімальних груп і журналістів російських/проросійських ЗМІ, перед якими поставлено завдання фіксувати «варварські обстріли» мирного населення з боку ЗСУ», - йдеться в повідомленні.

За даними «ІС», місцеві бойовики розуміють, що така активність пропагандистських ЗМІ може означати появу наказів командування окупантів на обстріли населених пунктів (в т.ч. з важких озброєнь) на території, контрольованій самими окупантами, що підтримують далеко не всі бойовики з числа місцевих жителів.

Як повідомлялося, бойовики «ДНР» також висловлюють невдоволення з приводу їх вербування на війну в Сирії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: