Бойовики «ДНР/ЛНР» запускають безпілотники вглиб території України

Бойовики «ДНР/ЛНР» запускають безпілотники вглиб території України

Маршрути прольотів БПЛА свідчать про те, що їх використовують не тільки для розвідки позицій підрозділів ЗСУ, але й інших військових об’єктів, розташованих в глибині території України

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі збільшилася кількість випадків застосування з боку бойовиків безпілотних літальних апаратів, що є прямим порушення Мінських домовленостей.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Так, протягом 4 жовтня поточного року підрозділами Збройних сил України уздовж лінії розмежування зафіксовано польоти 3 БПЛА. Два з них були запущені з територій ОРЛО, один – з території ОРДО. При цьому два БПЛА використовувалися в нічний час доби», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що маршрути прольотів цих БПЛА свідчать про те, що їх використовують не тільки для розвідки позицій підрозділів ЗСУ, але й інших військових об’єктів, розташованих в глибині території України.

«Українська сторона СЦКК заявляє, що дані факти свідчать про неприпинення цілеспрямованих і провокаційних дій з боку НЗФ ОРДО і ОРЛО щодо подальшого загострення конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей», - йдеться в повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: