Бойовики готують провокацію з обстрілом Донецька - розвідка

Бойовики готують провокацію з обстрілом Донецька - розвідка

Окупанти планують чергову провокацію з метою звинувачення сил АТО в порушенні домовленостей

Командування російських окупаційних військ здійснює підготовку до чергової провокації з метою звинувачення сил АТО у порушенні Мінських домовленостей. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними ГУР, окупанти планують здійснити обстріл околиць Донецька і звинуватити у цьому військовослужбовців Збройних сил України.

«У рамках підготовки таких дій у Петровському районі Донецька спостерігається посилення та збільшення кількості патрулів т.зв. силових структур «ДНР», особливо під час комендантської години. Основним завданням патрулювання є затримання можливих свідків переміщення мінометів та артилерійських систем противника у бік н.п. Мар’янка, які будуть задіяні у ході запланованих провокацій», - повідомляє розвідка.

Як повідомляв «Главком», серед бойовиків ширяться чутки про наступ Збройних сил України вже найближчим часом. У Ясинуватій серед місцевих бойовиків і цивільного населення посилено ширяться чутки про те, що командування «ДНР» складає «списки на евакуацію» на випадок наступу ЗСУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: