Бойовики самі себе знищують: семеро вбитих, 16 поранених

Бойовики самі себе знищують: семеро вбитих, 16 поранених

Зниження рівня морально-психологічного стану російських бойовиків на Донбасі призводить до втрат

У з’єднаннях і частинах російсько-окупаційних військ на Донбасі продовжуються випадки грубого порушення військової дисципліни, що призводить до безповоротних та санітарних втрат. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зокрема, під час затримання групи військовослужбовців, які залишили передову позицію зі зброєю, вбито трьох і поранено семеро військовослужбовців окремого комендантського полку (Луганськ) та 4-ї окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

«Під час збройної сутички між особовим складом одного з підрозділів 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ та представниками т.зв. правоохоронних органів «ДНР» вбито одного військовослужбовця та двох «міліціонерів», ще п’ятеро учасників конфлікту отримали поранення», - повідомляє також ГУР.

Крім того, за даними української розвідки, під час встановлення розтяжки у стані алкогольного сп’яніння з використанням гранати Ф-1 поблизу власної позиції загинув військовослужбовець 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ, ще четверо отримали важкі поранення. Командування полку у доповіді вищому керівництву вказало втрати особового складу як наслідок «обстрілу сил АТО».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: