Бойовики в цілому дотримуються «режиму тиші» на Луганщині - ОДА

Бойовики в цілому дотримуються «режиму тиші» на Луганщині - ОДА
Фото з відкритих джерел

Минулої доби зафіксовано два порушення режиму припинення вогню - Луганська ОДА

Бойовики в цілому дотримуються «режиму тиші» на Луганщині, минулої доби зафіксовано два порушення режиму припинення вогню, передає УНН з посиланням на прес-службу Луганської ОДА.

«В цілому бойовики дотримуються режиму тиші на Луганщині. Проте минулої доби терористи двічі відкривали вогонь по позиціях наших бійців", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, поблизу Попасної вдень об 11:30 працював ворожий снайпер, а вночі близько 22 години у районі села Молодіжного здійснили постріл із автоматичного станкового гранатомету, повідомив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

«Сподіваємось, що ці провокаційні постріли - не початок чергового загострення ситуації на лінії фронту, а лише остаточне явище, пов’язане виключно із людським фактором. Наші бійці вогонь у відповідь не відкривали. На жаль, бойові дії завжди мають тенденцію до самовідтворення. І поки бойові підрозділи знаходяться один напроти одного - ризик відновлення бойових дій зберігатиметься», - прокоментував ситуацію Ю.Клименко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: