Бойовики відмовились від української схеми обміну заручниками – Геращенко

Бойовики відмовились від української схеми обміну заручниками – Геращенко

Проросійські терористи передали Україні «фантасмагоричний список з 600 людей, половини з якого просто не існує»

Представники ОРДО відкинули пропозиції української сторони по обміну заручників за схемою 25 на 50.

Про таку відповідь, передану через ОБСЄ написала у вівторок представник України у гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко у своєму ФБ.

«Зранку від ОБСЄ отримала листа, в якому міститься відповідь ОРДО і їх так званого «уповноваженого» щодо всіх наших пропозицій по звільненню заручників. ОРДО пише, що у відповідь на пропозицію української сторони по звільненню 25 заручників, готовності передати їм 50 людей, яких вони ж запитували, у відповідь на всі наші пропозиції передати їм 8 «саперів», аби звільнити наших заручників, вони відмовляються», - зазначила Геращенко.

«І вимагають т всіх- на – всіх», - додала вона.

«При цьому подають нам фантасмагоричний список з 600 людей, половини з якого просто не існує, ми не знаємо, хто це і де ці люди. На всі заклики до логіки, гуманізму, реалістичності, бо ж ми готові на поступки, але потрібно шукати людей, і потім шукати компроміси, а не мучити всіх нереалістичними неіснуючими списками- бачимо відмову. Це і є тероризм. І всі причетні до такого знущання над українськими заручниками – справжні сомалійські пірати з георгієвськими стрічками», - обурилась Геращенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: