Бойовики вночі з артилерії обстріляли селище Суха Балка, загинув мирний житель

Бойовики вночі з артилерії обстріляли селище Суха Балка, загинув мирний житель
Бойовики в зоні АТО

Все селище Суха Балка залишилося без світла, також перебито газову трубу та пошкоджено водонапірну вежу

Українська сторона Спільного центру контролю та координації у четвер зранку повідомила про продовження обстрілів з боку бойовиків мирних населених пунктів вздовж лінії розмежування із зброї забороненої Мінськими домовленостями.

«В ніч з 14-го на 15-те червня, бойовики з напрямку Горлівки, застосувавши важку артилерію, імовірно калібру 152 мм, обстріляли житлові квартали населеного пункту Суха Балка. Внаслідок прямого влучання крупнокаліберного снаряду в житловий будинок по вулиці Молодіжній загинув господар оселі - 52-річний чоловік», - йдеться у повідомленні СЦКК у Facebook.

На цій же вулиці пошкоджень зазнали ще три житлових будинки, також обірвано дроти лінії електропередачі: все селище залишилося без світла. Окрім того, в населеному пункті перебито газову трубу та пошкоджено водонапірну вежу.

На місці обстрілу працює спостережна група української сторони СЦКК, працівники ДСНС та поліції. Інші наслідки цього теракту уточнюються.

«Такі дії керівництва ОРДО свідчать про нехтування усіма нормами міжнародного гуманітарного права та про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей», - додають у Спільному центрі контролю та координації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: