БПП виключила з фракції Розенблата та проголосувала за зняття з нього недоторканності

БПП виключила з фракції Розенблата та проголосувала за зняття з нього недоторканності

Борислав Розенблат

За інформацією БПП, Борислав Розенблат особисто звернувся до фракції з проханням проголосувати за зняття з нього депутатської недоторканності

Фракція «Блоку Петра Порошенка» більшістю проголосувала за зняття депутатської недоторканності з Борислава Розенблата, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби БПП.

«Фракція БПП переважною більшістю проголосувала за зняття депутатської недоторканності з Борислава Розенблата. Фракція партії «Блок Петра Порошенка» переважною більшістю голосів прийняла рішення виключити Борислава Розенблата з членів фракції за його ж проханням», - йдеться у повідомленні.

За інформацією БПП, Борислав Розенблат особисто звернувся до фракції з проханням проголосувати за зняття з нього депутатської недоторканності. Фракція також проголосувала за позбавлення депутатської недоторканності та притягнення до відповідальності усіх шести народних депутатів, на яких були подання Генеральної прокуратури.

Раніше Розенблат побідкався, що НАБУ «пасло» його вже рік.

Нагадаємо, 21 червня генпрокурор Юрій Луценко направив до Ради подання на зняття недоторканності з п'яти народних депутатів, а саме: Андрія Лозового (фракція Радикальної партії), Олеся Довгого (группа «Воля народу»), Євгена Дейдея, Максима Полякова (обидва - фракція «Народного фронту») і Борислава Розенблат (фракція «Блоку Петра Порошенко»). 29 червня Луценко також вніс до Ради подання на зняття депутатської недоторканності з Добкіна (Опозиційний блок).

Також нагадаємо, що раніше в одному з ресторанів Києва співробітники НАБУ затримали охоронця народного депутата Борислава Розенблата за підозрою в отриманні хабара. При ньому було $200 тис.

Борислав Розенблат підтвердив факт затримання НАБУ його охоронця. Однак назвав це провокацією і підкреслив, що гроші його підлеглому підкинули.

Генеральна прокуратура та САП продемонстрували відео-доказизловживання службовим становищем та вимагання народного депутата з фракції БПП Борислава Розенблата.

Регламентний комітет Верховної Ради підтримав подання Генпрокуратури на зняття недоторканості з депутата від фракції БПП Борислава Розенблата та направив цей висновок Верховній Раді.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: